Головна Новини Бойові гуси, серце України, херсонський кавун: патріотичні прикраси увірвались у топ продажів фабрики ялинкових іграшок на Київщині

Бойові гуси, серце України, херсонський кавун: патріотичні прикраси увірвались у топ продажів фабрики ялинкових іграшок на Київщині

by host
Бойові гуси, серце України, херсонський кавун: патріотичні прикраси увірвались у топ продажів фабрики ялинкових іграшок на Київщині

Про це розповіла в інтерв’ю арт-директор Клавдіївської фабрики ялинкових іграшок Марина Гукасова.

За її словами, фабрика, що розташована на Київщині, пережила окупацію і змогла відновити виробництво іграшок. Цьогоріч вирішили спробувати випускати прикраси на патріотичну тематику.

Запропонували клієнтам дві серії іграшок – “Різдвяні історії” та “Клавдіївська фабрика”.

Для “Клавдіївської фабрики” зробили серію патріотичних кульок у “м’якій” подачі. На іграшках написано “Дякую ЗСУ”, деякі з них присвячені Кримському мосту з котиком ЗСУ.

Тиражі патріотичних іграшок були невеликими – їх розкупили дуже швидко. 

“Різдвяні історії” – бренд дорожчих формових іграшок. Тут також запустили новинки. Одна з них – серце України та херсонський кавун. Цей набір  вийшов у топ продажів – за годину-півтори наборів уже немає: люди розбирають усе дуже швидко.

Нині всі наші художники малюють патріотичні прикраси, а ми поставляємо їх на ринок нашим клієнтам. Коли такі іграшки закінчилися, наш телефон розривався: люди постійно запитували, чи будуть ще такі у продажу, якого кольору, в якому дизайні? Ми не очікували на такий попит: готувалися до сезону дуже акуратно, щоб на складі нічого не залишилося”, – пояснює співрозмовниця.

Вона каже, що якщо раніше за попитом на першому місці були символи року, а потім уже йшла решта дизайнів. Зараз – патріотична тематика, тільки потім – символи року, а потім і все інше.

Покупці також хочуть верхівки на ялинки у вигляді тризубця та фото Залужного, – додала Марина Гукасова.

Читайте також: Ялинкові прикраси та новорічні раритети: у Києві відкрилась виставка “Скарби різдвяної скрині” 

Нагадаємо, на Софійській площі сьогодні завершили встановлювати і оздоблювати головну ялинку країни, яку з подачі мера Києва Віталія Кличка охрестили ялинкою незламності. На кілька хвилин у тестовому режимі дерево засяяло жовто-синіми вогнями. Його  прикрасили іграшками минулих років – близько 1000 куль синіх і жовтих кольорів – та білими голубами. На маківці – герб України.

Ще новини