Головна Новини Битва за Україну, день 314: Росія знову обстріляла нашу цивільну інфраструктуру, є постраждалі

Битва за Україну, день 314: Росія знову обстріляла нашу цивільну інфраструктуру, є постраждалі

by host
Битва за Україну, день 314: Росія знову обстріляла нашу цивільну інфраструктуру, є постраждалі

Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов у ранковому зведенні.

За його словами, всі 6 ракетних, а також 30 авіаційних ударів ворог завдав по цивільній інфраструктурі. Всі 27 БпЛА “Шахед-136”, які застосував противник, були збиті Силами оборони України.

За минулу добу наші військові відбили атаки окупантів в районах Стельмахівки, Макіївки, Площанки, Білогорівки Луганської області; Роздолівки, Соледара, Красної Горі, Підгородного, Бахмута, Кліщіївки, Курдюмівки, Авдіївки та Мар’їнки Донецької області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали райони населених пунктів Липівка, Єліне Чернігівської області, Волфине, Павлівка, Покровка, Майське Сумської області, а також Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Охрімівка, Кам’янка Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив обстріли з усього спектру артилерії районів населених пунктів Новомлинськ, Тавільжанка, Дворічна, Лиман Перший, Вільшана, Куп’янськ, Кучерівка, Орлянка, Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Першотравневе Харківської області; Новоселівське, Андріївка та Стельмахівка Луганської області.

На Лиманському напрямку ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної артилерії в районах населених пунктів Макіївка, Площанка, Невське, Червонопопівка, Діброва Луганської області а також Терни Донецької області.

Читайте також: ЗСУ вдарили по окупантам на Запоріжжі – Генштаб

На Бахмутському напрямку противник здійснив обстріли з танків, мінометів ствольної та реактивної артилерії районів населених пунктів Спірне, Берестове, Білогорівка, Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Костянтинівка, Ступочки, Кліщіївка, Андріївка, Біла Гора, Курдюмівка, Диліївка, Майорськ, Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог здійснив обстріли з танків та артилерії різних типів в районах населених пунктів Веселе, Бердичі, Авдіївка, Георгіївка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Водяне Донецької області.

На Новопавлівському напрямку противник здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Вугледар, Золота Нива, Велика Новосілка, Времівка Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог здійснив обстріли з танків та всього спектру артилерії в районах населених пунктів Новопіль Донецької області; Ольгівське, Зелений Гай, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне, Гуляйпільське, Чарівне, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка, Малі Щербаки, Степове, Кам’янське та Плавні Запорізької області; Мусіївка, Червоногригорівка Дніпропетровської області.

На Херсонському напрямку противник не припиняє здійснювати обстріли населених пунктів вздовж правого берега Дніпра. Зокрема, від артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура Херсона, Зеленівки, Інженерного, Молодіжного, Антонівки та Берислава Херсонської області, є постраждалі серед мирного населення.

Вчора повідомлялося, що Росія запустила в бік України 44 “Шахед-136”.

Ще новини