Головна Новини Через втому, важкі часи та складнощі у житті, чоловік намагався застрелитися, його врятував останній дзвоник

Через втому, важкі часи та складнощі у житті, чоловік намагався застрелитися, його врятував останній дзвоник

by host
Через втому, важкі часи та складнощі у житті, чоловік намагався застрелитися, його врятував останній дзвоник
Світлодіодне освітлення

 Як розповіли в поліції міста, оператор Анна Малько одразу зрозуміла, що ситуація «на межі», тому оперативно передала повідомлення поліцейським, які вирушили на пошуки чоловіка, а сама в цей час, намагалась підібрати такі необхідні і важливі для нього слова.

Під час бесіди співрозмовник повідомив, що вдався до крайнощів через втому, важкі часи та складнощі у житті, з яких він не бачив виходу. Чоловік не спав дві доби, намагаючись зібратись з думками, знайти рішення своїх проблем. Наважившись на останній крок, він відʼїхав у безлюдне місце та тримаючи в руках зброю, зателефонував до поліції.

 

«Оскільки чоловік не повідомив де він наразі перебував, мені потрібно було його заспокоїти та з’ясувати його місцезнаходження. Надважливо було тримати з ним зв’язок, доки його не відшукають правоохоронці. Тому протягом години я розмовляла з ним, проявляючи співчуття та турботу, які були йому вкрай необхідні. Нарешті я почула, що допомога на місці і нам вдалось подолати цей складний момент», – розповідає Анна Малько.

 

Патрульні поліцейські вчасно прибули на місце та завадили чоловіку вчинити непоправне. У подальшому співробітники поліції супроводили місцевого мешканця до місця, де йому надали допомогу, наразі його життю нічого не загрожує.

Ще новини