Головна Новини Кияни просять захистити вікна фунікулера після трагічної загибелі підлітка

Кияни просять захистити вікна фунікулера після трагічної загибелі підлітка

by host
Кияни просять захистити вікна фунікулера після трагічної загибелі підлітка

Така петиція №12967 з’явилась на сайті Київради.

Як ми усі пам’ятаємо недавно відбувся трагічний випадок убивства 16 річного хлопця на фунікулері. Усі подробиці інциденту це справи слідства. Але щоб надалі запобігти подібним випадкам, я вважаю що небезпечні місця на фунікулері, а особливо вікна повинні бути відгороджені або перекриті якоюсь захисною металевою сіткою, або огорожею, або мають бути установлені склопакети, які не так просто розбити. Прошу адміністрацію міста прийняти рішення”, – зазначає автор звернення Богдана Базильчук.

За кілька днів петиція зібрала пів сотні підписів.

Нагадаємо, трагедія у фунікулері сталась у неділю, 7 квітня, на верхній станції. Між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім виник конфлікт. Після виходу з вагону правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав та розбив головою скло. Хлопець розрізав собі шию та помер на місці від втрати крові.

Наступного дня Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження. Як розповіла речниця ДБР Тетяна Сап’ян, чоловік на момент скоєння злочину був п’яним — це встановила експертиза. Та сам він своєї провини не визнає.

Ще новини