Головна Новини Поліцейські з Луганщини з боротимуться з домашнім насиллям в Бориспільському районі

Поліцейські з Луганщини з боротимуться з домашнім насиллям в Бориспільському районі

by host
Поліцейські з Луганщини з боротимуться з домашнім насиллям в Бориспільському районі

Як розповіли в поліції Київщини, д о лав поліції Київщини долучились правоохоронці, які проходили службу в Сєвєродонецьку, а з початку повномасштабного вторгнення росіян допомагали громадянам на сході, залишилися вірними присязі і нині продовжують службу заради безпеки громадян.

Цілий сектор у складі 9 офіцерів із протидії домашньому насильству, який працював на Луганщині, тепер служитиме на Бориспільщині. Для нас важливо, що вдалося зберегти цей міцний колектив поліцейських і забезпечити умови для їх подальшої ефективної роботи” – зауважив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Керівник сектору з протидії домашньому насильству капітан поліції Наталія Калюжна ще в 2017 році брала участь у пілотному проєкті “ПОЛІНА”, а потім була призначена керівником сектору із протидії домашньому насильству.

Команда Наталії має суттєвий досвід у протидії сімейним кривдникам та налагоджені ефективної комунікації з громадянами . Це поліцейські, які вже працювали в умовах активних бойових дій і продовжують виконувати свої обов’язки.

Усіх, хто страждає через домашнє насильство та потребує допомоги, закликають негайно звертайтесь до поліції на спецлінію 102 або до Бориспільського районного управління поліції за адресою: місто Бориспіль, вул. Сергія Камінського, 4 чи за телефоном (04595) 6-23-91.

 

Читайте також: У Києві врятували жінку з немовлям, над якими у зачиненій квартирі знущався домашній кат 

Нагадаємо, понад 4 тисячі заяв про домашнє насильство надійшло на телефон довіри у Києві з початку війни.

Ще новини