Головна Новини Понад 100 видавців долучаться цьогоріч до ХІІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал»

Понад 100 видавців долучаться цьогоріч до ХІІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал»

by host
Понад 100 видавців долучаться цьогоріч до ХІІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал»
Світлодіодне освітлення

Про це ідеться на сайті фестивалю.

«Ми раді вітати понад 100 українських видавців, які візьмуть участь у цьогорічному ярмарку, та співтворити ХІІ Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал”! Видавці — ключова складова українського книжкового ринку. Маючи досвід організації фестивалю в лаконічному масштабі в умовах повномасштабної війни, цьогоріч ми шукали спосіб залучити до участі в ярмарку якнайбільше учасників та водночас узгодити розширений формат з наявними безпековими обмеженнями», — коментує кураторка Професійної програми Книжкового Арсеналу Оксана Карп’юк.

Книги про війну, видані після 2014 року, видання створені ветеранами та учасниками війни, членами їхніх родин — цього року у фокусі Книжкового Арсеналу. Крім ярмарку на стендах видавців, вони будуть окремо представлені у просторі «Вітрина новинок».

У межах Фестивалю, окрім кураторських і спеціальних програм, буде представлена й програма заходів, організована видавцями. Ви зможете відвідати змістовні лекції, дискусії та презентації за участі відомих спікерів і спікерок, які неодмінно вгамують ваші інтелектуальну спрагу та ментальний голод.

Зважаючи на кількість учасників, ми переконані, що книги до душі знайдуться для кожного і кожної!

Ще новини