Головна Новини Придбайте та використовуйте для заробітку: логотип Києва перетворили на NFT

Придбайте та використовуйте для заробітку: логотип Києва перетворили на NFT

by host
Придбайте та використовуйте для заробітку: логотип Києва перетворили на NFT

Інтелектуальні права на туристичний логотип міста Київ було перетворено на колекцію NFT та розміщено на NFT-маркетплейсі OpenSea, повідомляється на сайті бренду.

Відтепер кожен може придбати права на використання логотипу. Зокрема, використовувати його для заробітку при створенні й продажу власного одягу, тари, техніки, поліграфічної продукції тощо. Фактично, купити NFT — це те саме, що укласти Ліцензійну Угоду.

Відомо, що логотип перетворили на кілька NFT-зображень, які після покупки дозволяється використовувати протягом двох років для своїх товарів та послуг або продати. Колекція призначена як для використання на території України, так і за кордоном.

Щоб придбати NFT KYIV, необхідно спочатку створити криптовалютний гаманець. Потім потрібно поповнити рахунок у сумі вартості потрібного NFT. Далі – на покупців чекає реєстрація на сайті OpenSea, де вже можна вибрати відповідний логотип NFT і купити. Клієнти отримують токен відразу після оплати. Остаточний етап – оформлення ліцензійної угоди за лічені хвилини.

Невзаємозамінні токени (non-fungible token, чи NFT) — це унікальні цифрові ідентифікатори, створені за допомогою технології блокчейна. Їх можна прикріпити до будь-якого фізичного чи віртуального активу і таким чином підтвердити його справжність та унікальність. Особливість NFT в тому, що їх купівля чи продаж відбувається за секунди і їх неможливо вкрасти з криптогаманця.

Нагадаємо, в центрі столиці можна скуштувати туристичну страву від найкращих кухарів Kyiv Pie.

Ще новини