Головна Новини Стартує капітальний ремонт доріг: у Києві відновили роботи на 4 об’єктах

Стартує капітальний ремонт доріг: у Києві відновили роботи на 4 об’єктах

by host
Стартує капітальний ремонт доріг: у Києві відновили роботи на 4 об’єктах

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

На поточному тижні «Київавтодор» відновив проведення ремонтів одразу на кількох вулицях. Це все перехідні об’єкти, на яких роботи розпочались ще у минулі сезони.

Так, на вулиці Юрія Шумського почали ремонтувати кільцеву розв’язку на перетині з вулицею Березняківською. Зараз дорожники демонтують бордюри, а також знімають старе асфальтове покриття. Ремонтні роботи планують завершити до кінця травня.

Роботи також відновили на проспекті Володимира Івасюка (колишній проспект Героїв Сталінграда). Нині ремонтують кільцеву розв’язку на перетині з вулицею Олександра Архипенка.

Читайте також: “Укрзалізниця” починає ремонти інфраструктури, які вплинуть на роботу пів сотні поїздів

На Русанівці розпочалась реконструкція вулиці Ентузіастів. Там прокладатимуть нову систему дощової каналізації, тож рух на частині вулиці повністю перекриють. Об’їхати можна бульваром Ігоря Шамо.

До кінця травня також планують завершити капітальний ремонт вулиці Льва Толстого. Дорожникам лишилось облаштувати верхній шар покриття та закінчити ремонт тротуарів.

Пізніше капітальний ремонт відновлять на шляхопроводі на вулиці Льва Толстого через залізницю.

Також невдовзі знову почнеться капітальний ремонт Кільцевої дороги від Одеської площі до вулиці Територіальної оборони (колишня вулиця Ватутіна).

Раніше повідомлялося, що у Києві на Дніпровській набережній через будівництво розв’язки Дарницького залізнично-автомобільного переходу обмежать рух.

Ще новини