Головна Новини Суд продовжив арешт Медведчуку: скільки ще буде під вартою

Суд продовжив арешт Медведчуку: скільки ще буде під вартою

by host
Суд продовжив арешт Медведчуку: скільки ще буде під вартою

Про це повідомляється на офіційній сторінці суду у Facebook.

Слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора та продовжив строк тримання під вартою без визначення розміру застави  Медведчуку В.В., який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 ч.1 ст.111, ч.2 ст.28 ч.1 ст.258-3 КК України, в межах строку досудового розслідування, а саме до 19 вересня 2022 року“, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 квітня СБУ затримала Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Одіозний нардеп був одягнений в українську військову форму.

Згодом стало відомо, що Медведчук переховувався у Києві зі своїм кухарем та охоронцем. Він планував втекти з України через кордон з невизнаним Придністров’ям.

Тоді Личаківський райсуд Львова відправив проросійського нардепа, кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука під арешт без права внесення застави.

Раніше у дружини Медведчука Оксани Марченко було виявлено близько 100 картин, антикварні речі, що належить родині затриманого нардепа, а також мисливську гвинтівку, пістолет “BUL”, 20 швейцарських годинників, золоті та срібні монети, золоті статуетки, та яйця Фаберже. А у хатньої робітниці Медведчука знайшли 467 тисяч доларів.

Ще новини