Головна Новини У Києві службовий пес допоміг затримати вбивцю

У Києві службовий пес допоміг затримати вбивцю

by host
У Києві службовий пес допоміг затримати вбивцю

Про це пише поліція Києва.

Інцидент стався днями у Дарницькому районі столиці. До поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на території стадіону по вулиці Привокзальна виявлено тіло чоловіка із ножовими пораненнями.

На місце події прибули правоохоронці, судово-медичний експерт та кінологи зі службовою німецькою вівчаркою на кличку Уран.

Поліцейські встановили особу загиблого – ним виявився 45-річний місцевий житель. Крім того, поруч із трупом лежало знаряддя злочину – ніж, який слідчі вилучили та направили на експертизу.

Уран взяв слід імовірного вбивці та за декілька сотень метрів від місця події привів правоохоронців до бомбосховища, у якому переховувався зловмисник.

Поліцейські встановили, що між чоловіками стався конфлікт, внаслідок якого фігурант два рази вдарив опонента у живіт ножем. Від тяжких поранень чоловік загинув на місці події до приїзду лікарів, яких викликали очевидці події.

Нападником виявився 43-річний уродженець Житомирської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочину. Зловмисника затримали. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Сообщение У Києві службовий пес допоміг затримати вбивцю появились сначала на Великий Київ.

Ще новини