Головна Новини Як створити ефектний образ із джемпером

Як створити ефектний образ із джемпером

by host
Як створити ефектний образ із джемпером

В інтернет-магазині INTERTOP вже представлена актуальна колекція жіночих джемперів від відомих світових брендів. З чим носити джемпер, щоби не виглядати провінціалкою з американської комедії?

Підбираємо джемпер за типом фігури

Будь-який образ індивідуальний: зріст, вага, комплекція, довжина шиї, ніг і рук відрізняються. Одна й та сама модель має інакший вигляд на худорлявій дамі бальзаківського віку та юній дівчині комплекції plus size.

Які джемпери підходять різним типам фігури:

  1. Овал. А-подібний силует довжиною до середини стегна успішно приховує повноту в районі талії.
  2. Груша. Широкі стегна та повні ноги врівноважує великий принт чи масивний декор (волан, косинка, снуд) верхньої частини.
  3. Трикутник. Від широких плечей та занадто масивного бюста відвертає декор нижньої частини джемпера: куліска, металева фурнітура, ефект запаху, імітація довгого поясу-банта.
  4. Прямокутник. Відсутність талії приховують контрастні вставки з боків, широкий ремінь із масивною пряжкою, діагональний малюнок.
  5. Квадрат. Вертикальний рельєфний малюнок в’язаного трикотажу візуально витягує фігуру.
  6. Пісочний годинник. Стрункі дівчата можуть дозволити собі моделі, що обтягують. Жінкам з целюлітом варто звернути увагу на прямий крій з втачними рукавами та напівприлягаючі моделі з фігурними бічними виточками.

Модні джемпери відрізняються формою рукавів та горловини, довжиною й напрямком малюнка. Підібрати свій ідеальний формат у каталозі INTERTOP можна за кілька хвилин.

Джемпер із брюками

Цього сезону актуальні укорочені моделі штанів, вони гармонують із джемперами довжиною до талії та трохи вище лінії стегон. Широкі джемпери А-подібного силуету з напівпрозорого трикотажу створюють різні образи з палаццо та легінсами. У поєднанні з джогерами та чиносами отримуємо ефектний sreet style look. Актуально монохромне рішення: різні відтінки та фактури в одній палітрі кольорів.

Джемпер зі спідницею

Важливий баланс: масивний в’язаний джемпер з рельєфним візерунком доповнюємо лаконічною спідницею-олівцем або годі. Весняний джемпер з тонкого трикотажу має чудовий вигляд зі спідницею з твіду, вельвету, шотландки.

Ще новини