Головна Новини Залишилися сиротами троє дітей: стало відомо, кого у Києві збив суддя

Залишилися сиротами троє дітей: стало відомо, кого у Києві збив суддя

by host
Залишилися сиротами троє дітей: стало відомо, кого у Києві збив суддя

Про це повідомляє ТСН.

Хлопець до початку великої війни проходив строкову службу спочатку в Черкасах, потім його відправили до столиці. Незадовго до початку повномасштабного вторгнення Вадим мав повернутися додому, однак після 24 лютого хлопець продовжив службу.

З початком активних бойових дій нацгвардієць хотів піти на передову, однак його залишили нести службу на блокпостах у столиці. Батько хлопця наразі також захищає Україну на Донбасі у лавах ЗСУ.

Про загиблого кажуть, що він був добрим хлопцем і патріотом своєї країни. Вдома у Вадима залишилось троє дітей — двоє всиновлених та рідна дворічна донечка.

У суді, де головував горе-суддя, заявили, що “не знають усіх подробиць шокуючої події, що сталась”, однак висловлюють “щирі співчуття родині загиблого й розділяють сум і біль”.

powerukraine

“Наголошуємо, що в Макарівському районному суді нульова толерантність до вживання алкоголю за кермом! Ми жодним чином не виправдовуємо дії голови суду та виступаємо за повне та неупереджене розслідування цієї події. Колектив суду буде надавати максимальне сприяння при здійсненні всіх процесуальних дій, тож сподіваємось, що і суддя, за участі якого стався цей жахливий трагічний випадок буде надавати максимальне сприяння слідству щоб не підривати авторитет судової влади та довіру суспільства до суддів, які чесно і з гідністю виконують свої обов’язки”, – заявили в Макарівському суді.

Нагадаємо, на блокпосту у Києві суддя насмерть збив військового.

Ще новини