Головна Новини Житло в кредит під 7% річних для молоді і науковців: умови іпотеки стали більш вигідними

Житло в кредит під 7% річних для молоді і науковців: умови іпотеки стали більш вигідними

by host
Житло в кредит під 7% річних для молоді і науковців: умови іпотеки стали більш вигідними

Як повідомляється, 1 лютого Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву оновив умови іпотечного кредитування молоді для придбання власного житла.

За словами заступниці  Міністра розвитку, громад, територій та інфраструктури України Наталії Козловської, умови  надання довгострокових пільгових кредитів для будівництва та придбання житла стали значно вигіднішими.

«Відтепер кредит можна оформити під 7% річних, при цьому перший внесок становить лише 6% від вартості житла. Це досить вигідні умови для молодих людей поліпшити свої житлові умови», — зазначила Наталія Козловська.

Особи-претенденти на участь у програмі повинні перебувати на відповідному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов або ж у цих осіб відсутнє у власності житло, окрім житла на території, де ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих росією. Також кожен член сім’ї не повинен володіти житлом, площа якого становить понад 13,65 кв. м.

Відповідне кредитування здійснює Держмолодьжитло на виконання Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2023 роки коштом їх статутного капіталу, сформованого Міністерством розвитку громад та територій України.

Детальніше з умовами Програми можна ознайомитись за посиланням https://bit.ly/3WOSVCQ.

Ще новини