Головна Новини На Подолі молодик накинувся на 72-річного пенсіонера із ножем (ФОТО, ВІДЕО)

На Подолі молодик накинувся на 72-річного пенсіонера із ножем (ФОТО, ВІДЕО)

by host
На Подолі молодик накинувся на 72-річного пенсіонера із ножем (ФОТО, ВІДЕО)

Про це 30 червня повідомив Відділ комунікації поліції Києва.

Інцидент стався на вулиці Костянтинівській у Подільському районі столиці. зі слів заявниці, невідомий побив літнього чоловіка та забрав його мобільний телефон.

Поліцейські встановили, що 72-річний киянин йшов вулицею, коли на нього ззаду напав невідомий та почав бити його ножем по тулубу та в обличчя. Від ударів чоловік впав на землю, намагаючись захиститись руками. Нападник продовжив бити пенсіонера ногами, після чого втік, прихопивши його мобільний телефон.

Потерпілого із тілесними ушкодженнями терміново госпіталізували до медичного закладу.

Під час відпрацювання території, патрульні розшукали ймовірного підозрюваного, а згодом слідчі затримали його. Правоохоронці вилучили в якості речових доказів мобільний телефон потерпілого, ніж та куртку, якої фігурант позбувся раніше, аби не привертати до себе уваги. Затриманим виявився 26-річний уродженець Миколаївщини, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а у Києві не має постійного місця мешкання“, – повідомили у поліції.

За погодженням із Подільською окружною прокуратурою слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що столичні правоохоронці затримали молодика з великою партією наркотичних і психотропних речовин. Вартість вилучених речовин перевищує півмільйона гривень.

Ще новини