Головна Новини Світло проти зла: швейцарський митець Геррі Хофштеттер підсвітить будівлі в Україні до роковин повномасштабного вторгнення

Світло проти зла: швейцарський митець Геррі Хофштеттер підсвітить будівлі в Україні до роковин повномасштабного вторгнення

by host
Світло проти зла: швейцарський митець Геррі Хофштеттер підсвітить будівлі в Україні до роковин повномасштабного вторгнення

Як повідомляє МКІП, арт-тур містами України “Вшанування пам’яті. Світло для надії” відбудеться до роковин повномасштабного вторгнення росії в Україну з 22 по 27 лютого.

Така акція солідарності має на меті принести українцям надію та світло, яких вони були позбавлені протягом року агресивної війни, сповненого трагедій і руйнувань.

Під час арт-туру на відомих будівлях всі охочі зможуть побачити художні проєкції, присвячені річниці повномасштабної війни в Україні, а також українські символи незламності.

Геррі Хофштеттер подорожуватиме з невеликою командою з чотирьох осіб і власним електрогенератором.

Читайте також: На столичному вокзалі спостерігали справжнє диво: Геррі Хофштеттер влаштував світлове шоу на підтримку України (ФОТО) 

Нагадаємо, Геррі Хофштеттер вже побував в Україні із світло-мистецький світловим туром минулоріч напередодні нового року. У три різдвяні вечори – 23, 24 і 25 грудня – він підсвічував різноманітні будівлі та пам’ятники в Києві та околицях.

Ще новини