Головна Новини У Києві засудили двох юнаків, які живцем спалили людину

У Києві засудили двох юнаків, які живцем спалили людину

by host
У Києві засудили двох юнаків, які живцем спалили людину

Про це повідомили у поліції Києва.

Моторошний злочин стався ввечері 6 травня 2021 року. Тоді до поліції звернулись перехожі, які повідомили, що у закинутій недобудові на проспекті Георгія Гонгадзе горить людина. На місце події прибули рятувальники, лікарі та правоохоронці.

У недобудові виявили 41-річного місцевого жителя у вкрай важкому стані. У чоловіка обгоріло 80% тіла, а ребра були зламані. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні. Поліцейські упродовж двох годин затримали причетних до скоєння злочину молодиків. Ними виявилися кияни, 1997 та 2002 років народження.

Правоохоронці встановили, що того вечора пасинок одного з фігурантів знаходився у закинутій будівлі, де між ним та безхатченком виник конфлікт. Про подію він розповів вітчиму, а той своєю чергою разом з товаришем вирішив поквитатися з кривдником.

Спільники прийшли до недобудови, знайшли чоловіка та почали бити, навіть коли він уже впав на підлогу. Потім вони облили безхатченка легкозаймистою речовиною та підпалили. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні. На час слідства обидва злочинці перебували під вартою.

Ще новини