Головна Новини “Євросолідарність” у Київраді вимагає розслідувати бездіяльність посадовців, які не забезпечили роботу укриттів

“Євросолідарність” у Київраді вимагає розслідувати бездіяльність посадовців, які не забезпечили роботу укриттів

by host
“Євросолідарність” у Київраді вимагає розслідувати бездіяльність посадовців, які не забезпечили роботу укриттів

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку пише український правознавець і політик, народний депутат України 7-го та 8-го скликань Леонід Ємець.

“За роботу бомбосховищ відповідальні районні державні адміністрації Києва, які призначаються президентом України за поданням Кабміну. І питання безпеки – це питання державного порядку.Але багато в чому за гроші місцевого бюджету”, – йдеться в дописі.

 

До слова, депутат Київради від «Європейської Солідарності», військовослужбовець Олександр Погребиський повідомив про готовність надати матеріальну допомогу постраждалим деснянцям, і наразі його помічники збирають заяви від постраждалих людей, щоб максимально швидко надати їм допомогу.

 

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 1 червня завдали чергового ракетного обстрілу по Києву, запустивши ракети “Іскандер”. Усі ракети були збиті, однак їхні уламки вбили людей та завдали руйнувань. Загинула 33-річна жінка та 34-річна мама з 9-річною донькою. Пошкоджені житлові будинки, нежитлові будівлі, автомобілі та поліклініка.

 

 

Ще новини